Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.21. 19:15

A piricsei pénteki tömegbalesetben öten sérültek

<p>Nyíregyháza - Nyíregyházán pénteken délután két óra tájt két személygépkocsi ütközött a Lujza és a Tünde utca sarkán. A balesetben egy személy sérült meg. Ugyancsak Nyíregyházán, az Eötvös és a Debreceni utca kereszteződésében karambolozott két autó.</p>

Ütköztek

Nyíregyházán pénteken délután két óra tájt két személygépkocsi ütközött a Lujza és a Tünde utca sarkán. A balesetben egy személy sérült meg. Ugyancsak Nyíregyházán, az Eötvös és a Debreceni utca kereszteződésében karambolozott két autó, ahonnan szintén egy sérültet szállítottak kórházba.


Autóbusz

A megyeszékhelyen, az Univerzum Üzletháznál péntek délután hat óra előtt egy személygépkocsi és egy autóbusz ütközött össze. A balesetben egy személy sérült meg.


Tömegbaleset

Piricse belterületén pénteken délután fél öt körül két személygépkocsi karambolozott. A balesetben öten sérültek meg, akiket a mentők a mátészalkai kórház traumatológiai osztályára szállítottak.

- Lefler György -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!