Aggódó édesanyja biciklijét rugdosta össze a biharnagybajomi fiú

Aggódó édesanyja biciklijét rugdosta össze a biharnagybajomi fiú
© Illusztráció: archív
Biharnagybajom – A püspökladányi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 18 éves M. Dániellel szemben, aki Biharnagybajomban garázdálkodott.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást M. Dániellel szemben.

Egy biharnagybajomi nő 2014. december 21-én 2 óra 17 perckor telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy 18 éves fia előző este elment szórakozni, és amikor 1 óra körüli időben felhívta őt telefonon, a fiú összefüggéstelenül beszélt, ezért aggódott érte, és kerékpárjával a keresésére indult. A fiatalt Biharnagybajomban, a Bacsó Béla utcán találta meg, aki kiabálni kezdett vele és a kerékpárját rugdosta. A rendőrök a helyszínen elfogták a hangoskodó fiút és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a városi rendőrkapitányságra.

M. Dániel gyanúsítotti kihallgatásán a cselekmény elkövetését elismerte és elmondta, hogy miután édesanyja telefonon felhívta, ideges lett, ezért kiabált vele.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a biharnagybajomi fiúval szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –