Helyi közélet

2014.03.12. 07:38

Megkérdeztük: Ön milyen szempontok szerint vásárol tisztítószert?

Debrecen - Az elsődleges szempont a minőség Juhász Kiss Barbara számára, nem lényegtelen azonban az ár sem, de az is fontos neki, hogy a termék gyerekbarát legyen.

Debrecen - Az elsődleges szempont a minőség Juhász Kiss Barbara számára, nem lényegtelen azonban az ár sem, de az is fontos neki, hogy a termék gyerekbarát legyen.

– Csak kipróbált márkát vásárolok. Számomra lényeges, hogy minőségi, hatékony terméket használjak, még ha az egy kicsit drágább is – vélekedett Csík Anita.

– Engem erősen befolyásolnak a reklámok, hajlamos vagyok elhinni, amit hallok, de jobbára be is válik – tudtuk meg Deli Barnától.

Nem nagyon vásárol viszont tisztítószereket Szilágyiné Ica. Ő ragaszkodik a természetes anyagokhoz, szerinte – a mosószert kivéve – szinte mindent lehet helyettesíteni ecettel.

Szabolcsi Gabriella úgy gondolja, nem feltétlen az ár a legfontosabb, ha valaki tisztítószert vásárol, ő azonban – mint mondja – abban a szerencsés helyzetben van, hogy az édesapja Ausztriában dolgozik, és onnan hoz tisztítószereket. Családja összehasonlítása alapján ugyanazon termék esetében sokszor hatékonyabb az osztrák, mint az itthoni.

– A hatékonyság a lényeg, de mosóport például én nem használok. A folyékonyat szeretem, az soha nem hagy nyomot még a fekete ruhákon sem – mondta Böszörményi Viktória.

HBN|Fotók: Molnár Péter


Debrecen, Nyíregyháza - A folyékony mosószer hamisítása már országos „buli”, a piacokon jó eséllyel átverhetnek.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában