Adventi programok Józsán

Adventi programok Józsán
© Fotó: DMK
Debrecen-Józsa – Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Debreceni Művelődési Központ Józsai Közösségi Háza és a Józsai Település- és Közösségfejlesztő Egyesület a település intézményeivel, civil szervezeteivel, egyházaival, közösségeivel együtt szervezi meg a 2015-ös esztendő Adventi eseményeit.


A korábbi esztendők hagyományos rendezvényei mellett, több új programmal szeretnék meglepni Józsa lakóit, vendégeit. A település apraja-nagyja egyaránt talál a gazdag kínálatból lehetőségeket a közös ünneplésre.

Rendezvényeikkel (koncertek, kézműves foglalkozások, mesematiné kiállítások, vásár, stb.) szeretnének még inkább nyitni a lakosság felé, s a közösséghez való tartozás érzését erősíteni, együtt megélni az érzést: „JÓZSÁN ÉLNI JÓ!”. A részletes program megtalálható a szórólapokon, plakátokon, a Debreceni Művelődési Központ honlapján, Facebook-oldalán, a DMK Józsai Közösségi Ház Facebook-oldalán, valamint a Józsaneten.

– DMK –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés