Adománygyűjtés Patocska Olivérrel

Adománygyűjtés Patocska Olivérrel
© Fotó: Facebook
Debrecen – Könnyű segíteni! Semmi mást nem kérünk, csak azt, amire nincs szüksége már a felajánlónak – e szavakkal hív adománygyűjtésre a ByTheWay zenekar volt tagja és zenésztársa, Szabyest szombaton 19 órától a Kishegyesi út 1. szám alatti bevásárlóközpont parkolójában.

A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének nyári adománygyűjtő akcióját segíti a Debrecenben összegyűlő felajánlásokkal Patocska Olivér – a ByTheWay zenekar egykori tagja – és a Szabyest néven ismert Szabó Szabolcs. A két fiatal énekes adománygyűjtő körútra indul az ország nagyvárosaiba.

Felesleges? Másnak kincset ér!

A debreceni gyűjtés augusztus 15-én 19-től 20 óráig tart a Kishegyesi út 1. szám alatti bevásárlóközpont (Tesco Extra) parkolójában, ahol a rajongóktól és segíteni vágyó emberektől tanszereket, használt ruhát, tartós élelmiszert várnak a fiatal adománygyűjtők. A rajongók, érdeklődők találkozhatnak az ifjú előadóművészekkel egy jó ügyért összefogva velük. „Segíteni könnyű! Semmi mást nem kérünk, csak amire nincs szüksége már a felajánlónak, más viszont még használhatja” – hangsúlyozta Olivér. A gyűjtéssel elsősorban azokat a családokat kívánják megsegíteni, akikre az őszi tanévkezdés nagy terhet ró.

Mindenütt a megyei vöröskeresztes szervezetet kérik fel, hogy juttassa el az adományt a nehéz körülmények között élő embereknek, családoknak. A fiatalok célja, hogy azok kapják meg a segélyt, akik a legjobban rászorulnak.

Kezdeményezésükkel korosztályukat, rajongóikat kívánják karitatív tettekbe bevonni, felhasználva ehhez ismertségüket. Akciójuk azonban nem csak a korosztályukra vonatkozik, szeretnének minél több segítő szándékú emberrel találkozni, megmozgatni őket.

– Piros Éva –
hirdetés