Adókedd: adózási tudnivalók mindenkinek

Debrecen – Ingyenes előadásokat tart Adókedd elnevezéssel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal; ezek célja az adózók tájékoztatása a sokakat érintő, aktuális adózási témákról.

A hagyományoknak megfelelően az előadások helyszíne a debreceni, Faraktár utcai igazgatóság központi ügyféltere, ahol az adóhivatal munkatársai a gyakorlatban is jól hasznosítható információkkal segítik az érdeklődőket.

A következő előadás 2016. február 9-én, 13 órakor órakor lesz a NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatóságán (Debrecen, Faraktár utca 29/C.). Az előadások témája: az Áfa és Tao törvény 2016. évi változásai, valamint a Tbj. törvény és más kapcsolódó jogszabályok 2016. évi változásai. Az előadók Monok Tamás ellenőrzési igazgatóhelyettes, illetve Szűcs Józsefné adóügyi igazgatóhelyettes.

HBN

Címkék: , ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés