Ablak és tükör is tört a 42-esen

Akt.:
Ablak és tükör is tört a 42-esen
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – A sofőr a teherautó rongálódásait próbálta meg helyrehozni, amikor elfogták a berettyóújfalui rendőrök – olvasható a police.hu-n.

Egy román férfi az általa vezetett tehergépkocsival a 42-es számú főúton, Biharkeresztes irányából Mezőpeterd felé közlekedett szeptember 25-én 7 óra 30 perc körül – áll a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásában. A közlemény szerint a főút 50. kilométerszelvényében egy szemközt közlekedő lengyel forgalmi rendszámú teherautó érintőlegesen nekiütközött, amelynek következtében a visszapillantó tükör letört, és a jobb oldali ablaküveg betört. Mint a híradásból kiderül: a lengyel tehergépkocsi megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A rendőrök a helyszínelés során beszerzett adatok alapján keresni kezdték a lengyel gépjárművet és sofőrjét. Az egyenruhások 10 óra körül Biharkeresztesen megtalálták a járművezetőt, aki éppen a jármű rongálódásait próbálta helyrehozni – közölte a rendőrség.

t2Fotó: police.hu

A közlemény szerint a 21 éves férfit a rendőrök elfogták és előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

ttFotó: police.hu

A nyomozó hatóság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a büntetőeljárást.