Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.07. 15:14

A nyíregyházi Jósa András kórház az Év Kórháza

<p>Nyíregyháza - A fejlesztések és a dolgozók munkája is hozzájárult a sikerhez.</p>

– Nagy örömmel fogadtuk a hírt, miszerint a Jósa András Oktató Kórház lett az Év Kórháza díj nyertese – tájékoztatta a sajtó képviselőit a Városházán Csabai Lászlóné. A városvezető hangsúlyozta: a díj elnyerése a kórház vezetőinek, orvosainak és valamennyi dolgozójának munkáját dícséri.

– Több, mint bíztató, hogy a nehézkes körülmények ellenére is képes a kórház a színvonalas és eredményes betegellátásra – tette hozzá. Az elmúlt években véghezvitt kórházi fejlesztések is ezt a cél szolgálták. – Tudom, hogy ebben a kórházban is vannak hibák, illetve a betegek nem mindig hagyják el elégedetten a kórházat, de a problémák ellenére a minősítés bizonyítja, hogy ez egy jól működő intézmény – fogalmazott.

A polgármester szerint az elismerés egy kérdést még mindenképpen felvet. – Elnézést kellene kérni a megyei közgyűlés vezetőinek a kórház korábbi igazgatójától, Pintérné Gönczi Ágnestől, akit méltatlanul küldtek el a kórházból, pedig ehhez a sikerhez az ő munkája is nagyban hozzájárult – figyelmeztetett Csabai Lászlóné. A tájékoztatón ugyanakkor elhangzott: a városvezetés elkötelezett a további kórházi fejlesztések tekintetében, a tervek között szerepel például az intézmény körüli közlekedés állapotának a normalizálása is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!