A zsebbe édesség, a táskába ruha került – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

A zsebbe édesség, a táskába ruha került – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból
© Illusztráció: HBN archív
Hajdú-Bihar – Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendőrök 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 2 súlyos, míg 1 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány 13 személyt fogott el, közülük 10 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 19 személyt állítottak elő, köztük 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Debreceni Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy helyi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy biztonsági őr telefonon tett bejelentést 2015. április 30-án 18 óra körüli időben a rendőrség ügyeletére arról, hogy egy Kishatár úti áruházban lopáson értek tetten egy nőt, akit visszatartanak. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy a 41 éves nő a zsebébe édességet, a táskájába pedig ruházati termékeket rejtett, majd az üzletből fizetés nélkül akart távozni. A rendőrök a helyi lakost elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés