HAON Sziréna

2018.03.27. 15:03

Almát kaptak a szabályosan vezető sofőrök

Tiszacsege - A tiszacsegei rendőrök a helyi gyerekekkel közösen tartottak közlekedésbiztonsági akciót.

Tiszacsege - A tiszacsegei rendőrök a helyi gyerekekkel közösen tartottak közlekedésbiztonsági akciót.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság Tiszacsegei Rendőrőrsének munkatársai március 27-én délelőtt a helyi Fekete István Általános Iskola KRESZ szakkörös tanulóinak segítségével közlekedésbiztonsági akciót tartottak. A rendezvény az „Alma-citrom” nevet kapta, amelyen a szabályosan közlekedők almát, a szabálytalanul közlekedőt pedig citromot kaptak az iskolás gyerekektől, akik az ellenőrzés során megismerkedhettek a közlekedésben való biztonságos részvételhez elengedhetetlenül fontos biztonsági eszközökkel, az okmányokkal, a közlekedési szabályokkal és táblákkal. A kicsiknek az egyenruhások megmutatták a rendőri karjelzéseket is.

A kis „segédek” az igazoltatás végeztével a további biztonságos közlekedéshez elengedhetetlenül hasznos információkkal látták el a közúti forgalomban résztvevő sofőröket. A gyermekek számára nagy élményt jelentett, hogy a tiszacsegei rendőrök mellett „teljesíthettek szolgálatot”.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!