Sport

2013.11.30. 13:28

HAON-ÉLŐ - Kaposvári Rákóczi FC vs. DVSC-TEVA 1-2 (0-1)

Kaposvár, Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 16. fordulójában a DVSC-TEVA gárdája a Kaposvári Rákóczi FC vendégeként lépett pályára szombaton 14 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.

Kaposvár, Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 16. fordulójában a DVSC-TEVA gárdája a Kaposvári Rákóczi FC vendégeként lépett pályára szombaton 14 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.


Kaposvár

1 - 2

Debrecen

Kaposvár, 2013.11.30. 14:00


A Kaposvári Rákóczi FC vs. DVSC-TEVA (1-2) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.


[poll id="571"]



[liveticker name="haon-live-kaposvari-rakoczi-fc-vs-dvsc-teva-2013-11-30-szombat-1400"]

 


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I., 16. forduló

Kaposvár vs. Debrecen

1 - 2   (0 - 1)

Kaposvár, 1.200 néző. V.: Bognár T. (Ring Gy., Kispál R.).


Kaposvári Rákóczi FC: Ranilovic - Zámbó, Balázs, Földes, Kovács, Bőle, Waltner, Coroian, Petrache, Markus, Babic. Vezetőedző: Prukner László

DVSC-TEVA: Novakovic - Bernáth, Máté, Brkovic, Korhut, Rezes, Ludánszki, Bódi, Bouadla, Kulcsár, Sidibe. Vezetőedző: Kondás Elemér


Gólszerző: Ludánszki a 37. (0-1), Waltner a 69. (1-1), Bouadla a 82. (1-2) percben.

Sárga lap: Coroian a 41., Földes a 49., Bouadla az 57. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Petrache helyett Pavlovic és Markus helyett Luka a 62., Babic helyett Thiam a 67., Bódi helyett Dombi a 77., Rezes helyett Trninic a 85., Kulcsár helyett Volas a 89. percben.


[poll id="431"]


A Loki trénere úgy véli, meglesznek a helyzeteik Kaposváron is, de azokat be is kell rúgniuk.

Az OTP Bank Liga utolsó helyezettjének, a Kaposvárnak lesz a vendége a listavezető DVSC-TEVA szombaton délután.

Idén a DVSC legnépszerűbb labdarúgója, a veterán Dombi Tibor a Magyar Véradók Napjának arca. A szélső sokakkal egyetemben adott vért szerdán a debreceni vérellátó-állomáson.

„A vasárnapi Videoton elleni mérkőzésen olyan dolgok történtek a lelátón és környékén, amire még nem volt példa Diósgyőrben és talán egyik magyarországi stadionban sem” – olvasható a diósgyőri szervezett szurkolói csoportok a Borsod Online szerkesztőségéhez eljuttatott keddi közleményében.

A téli szünet előtti utolsó fordulóban a Kaposvár elleni összecsapáson dől el, hogy a DVSC-TEVA csapata őszi bajnokként zárhatja-e a szezon első felét. A találkozóról szombaton 14:00-tól élőben tudósítunk a Hajdú Online-on. Ön mit tippel a meccs végeredményére?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!