A villamosmegállóban verekedtek – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

A villamosmegállóban verekedtek – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 7 személyt fogtak el, akik közül 1 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 6 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Az egyenruhások 22 személyt állítottak elő, ebből 6 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendőrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött.

A járőrök 2014. június 18-án 15 óra 15 perckor, Debrecenben a Hajnal utcán intézkedés alá vontak egy 32 éves helyi lakost. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a Debreceni Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki a férfi ellen. Az egyenruhások L. Bertalant elfogták és előállították a kapitányságra, ahol őrizetbe vettek.

A körzeti megbízottak 2014. június 18-án 10 óra körüli időben, Debrecenben, a Monostorpályi úton igazoltattak egy helyi lakost, akiről olyan információjuk volt, hogy körözik. A rendőrök igazoltatták az 56 éves férfit, akiről megállapították, hogy a Debreceni Törvényszék BV. Csoportja körözi. P. Sándort, mivel a jogerősen kiszabott büntetésének letöltését nem kezdte meg, a rendőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, majd átvitték a büntetés-végrehajtási intézetbe.

A járőrök 2014. június 18-án 23 óra 54 perc körüli időben, Debrecenben, a Kartács utcán járőröztek, amikor észrevették, hogy a villamosmegállóban két férfi verekszik. A rendőrök intézkedés alá vonták a 20 külföldi férfit és a 37 éves helyi lakost, akik előzetes szóváltást követően bántalmazták egymást. Az egyenruhások tanúkat hallgattak meg, adatgyűjtést végeztek, majd a két verekedőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Ellenük garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Debreceni Rendőrkapitányság folytatja a nyomozást.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. június 18-án 20 óra 27 perc körüli időben tett bejelentést egy püspökladányi nő, aki elmondta, hogy három nő megjelent a háza előtt, egy kalapáccsal bedobták az ablakát, majd miután kiment az utcára, megverték.

A rendőrök a bejelentést követően a helyszínre mentek, adatgyűjtést végeztek, tanúkat hallgattak meg, majd a két 26 éves helyi lakost és az 50 éves társukat elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki K. Nórát, K. Zoltánnét és K. Antalnét.

Ellenük a Püspökladányi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –