A villamos is lerobbant a vihar miatt

Akt.:
Vihar után a Nagyerdőn
Vihar után a Nagyerdőn - © Fotó: Kovács Zsolt
Debrecen – Megállt egy régi kék villamos a vasárnap délutáni nagy esőben Debrecenben, a Bem téren a Nagyerdőről a belváros felé vezető irányban. Mögötte négy villamos torlódott fel.

Miklós István, a DKV forgalmi igazgatója elmondta: egyelőre nem világos mi okozta a járműben a problémát. Lehet, hogy beázott valami. A helyzetet úgy oldották meg, hogy a KCSV mögött érkező CAF eltolta a rossz járművet a Petőfi tér irányába.

A víz lett az úr

Sokfelé kidőlt fák, leszakadt ágak és az autók tengelyéig érő víz maradt a vasárnap délutáni vihar után.

A tűzoltókat eddig tizenkilenc alkalommal riasztották, a legtöbbször Debrecen különböző pontjaira a vasárnap délutáni nagy esőt követően. (Hajdúböszörménybe is hívták őket.) A telefonálók kidőlt fák és leszakadt ágak eltávolításához kértek segítséget például a Bem térre, a Kölcsey-, a Faragó-, az Apafi-, a Gyöngyvirág- és a Kurucz utcába, valamint a Böszörményi útra.

Információink szerint, a Csapó utca végén, a Kassai út elején, illetve az Árpád téri templom körül a sok esővíz az autók küszöbéig ért. Több jármű elakadt.

A Nagyerdőn, a stadion körül szintén tengelyig ért a sár.

HBN


Gépjárművek haladnak a szakadó esőben a debreceni Nagyerdei körúton 2018. május 27-én
Debrecen - Bár délelőtt még hétágra sütött a nap, délután a cívisvárost is elérte a meteorológusok által jósolt vihar, jókora adag jégeső formájában. A DVSC vasárnapi mérkőzése végül a zord időjárási körülmények ellenére sem maradt el. A pálya azonban nagyon elázott, ezért a hivatalos 17 órai sta...