A Világnak szívében

A Világnak szívében
Egy hazai rockzenekar ismét bebizonyította, hogy a régi és örök szlogen még mindig igaz és megdönthetetlen!

A rockzene örök és elpusztíthatatlan!!

Mindig van valami új és felfedezetlen univerzum a rockzene széles palettáján, amit már idáig is számos zenekar akart bejárni, több és kevesebb sikerrel!

A Chrome Rt. formáció 2004-ben alakult, különböző hajdúsági településeken lévő, rockzenét imádó és valló tagokból!
Debrecen, Balmazújváros, és Hortobágy adott tehetséges fiatalokat a zenekarba, akik már játszottak is különböző formációjú csapatokban, hirdetve a zene hallhatatlanságát!

A jelenlegi felállás már a megalakulás évében is írt saját számokat, és mivel igény volt a közönség és a szakma részéről is a folytatásra, úgy döntöttek, hogy csak és kizárólag saját szerzeményekkel indulnak el a zenei úton!

A Kovács “csótány” Attila ének, Kenyeres Mirtinke billentyű, Dobi Bálint gitár, Szabados Zoltán bassgitár és Kis István dob, nevével fémjelzett és alkotta csapat már számos olyan helyen megfordult, ahol felfigyeltek tehetségükre!

Már egy Pest megyei és egy nemzetközi tehetségkutató versenyen is dobogós helyezést értek el nem is olyan rég! Riportot készített velük a TV-1 regionális magazinja, és meghívott vendégként szerepeltek az RTL-KLUB-ban is!

A zenekar életében a sok szép elismerés mellett mégis az volt legemlékezetesebb amikor Abaházi Csaba vendégei voltak a Danubius rádióban!

Magyarország kiemelkedő és színvonalas rockzenekarai előtt is játszottak különböző fesztiválokon, de az igazi áttörés a zenekar életében mégis az idei év lesz, hisz március 4.-én jelenik meg a Chrome Rt. első önálló albuma a Világnak szívében címmel!

A Rockinform hazai rockzenei szaklap méltónak találta első lemezüket arra, hogy nagy példányszámba terjessze országszerte és határainkon túl is a zenekar zenéjét és annak mondanivalóját!

A lemezhez a zenekar készített két profi minőségű videoklippet is, ami már látható különböző közösségi oldalakon a világhálón!

Miközben a zenekar folyamatosan dolgozik és írja az új szerzeményeket, lázasan készülnek a nyári országjáró turnéjukra is, aminek keretében meghívást kaptak többek közt Erdélybe és Szlovákiába is!

Csige Sándor