haon-sportoldal

2013.05.23. 13:14

Rangadóval zárják a bajnokságot az újfaluiak

A Győr vendégeként lép pályára a Mezei-Vill pénteken este.

A Győr vendégeként lép pályára a Mezei-Vill pénteken este.

Futsal. Végéhez érkezik a férfi futsal NB I. felsőházi rájátszása: az utolsó, 10. fordulóban pénteken 18.30-tól még utoljára megküzd egymással a két nagy rivális, az ETO és az MVFC. A végső helyezések tekintetében tét nélküli lesz az összecsapás, hiszen már korábban eldőlt, hogy a győriek végeztek az első helyen, a Berettyóújfalu pedig az ezüstérmet szerezte meg – ám a presztízs szempontjából közel sem elhanyagolható, melyik együttes nyeri meg a slágermeccset.

A Rába ETO szinte utánozhatatlant alkotott a 2012/13-as bajnokságban, az alapszakaszt és a play off-ot is egybevetve egy kivételével az összes találkozóját megnyerte a Rába-parti alakulat. Épp az Újfalu akadályozta meg a Győrt abban, hogy százszázalékos mérleggel zárja az idényt, még ősszel, saját otthonában tudta 4–3-ra legyőzni Turzó József csapata a címvédő győrieket.

A két együttes legutóbb április 19-én találkozott, akkor 7–2-re alulmaradtak a tartalékosan kiálló hajdúságiak, akik számára nem is lehetne szebb befejezés annál, ha újra megvernék az ETO-t.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!