A végén harcolták ki a győzelmet

Gyöngyös – Az utolsó másodpercekben szerzett Trencsényi-találattal sikerült győzni és elhozni a három pontot a Mezei-Vill FC-nek Gyöngyösről.

Szitkó Róbert vezetőedző tanítványai első mérkőzésüket játszották a futsalbajnokság tavaszi idényében hétfő este, s izgalmas végjátékben lehetett része a közönségnek.
A vendégek csapatából sérülése miatt nem léphetett pályára Nagy Tamás, a hazaiak alakulatát viszont két egykori berettyóújfalui is erősítette: Domokos és a kapus Moga.
A mérkőzést az MVFC kezdte nagyobb lendülettel, ennek ellenére a gyöngyösiek szerezték meg a vezetést Kis Krisztián találatával a harmadik percben. Az újfaluiak igyekeztek egyenlíteni, mezőnyfölényt alakítottak ki, ám sok hiba csúszott játékukba, s próbálkozásaik nem jártak sikerrel. Így a szünetre maradt az 1–0.
A második félidőben belehúzott a Mezei-Vill, előbb Victor a kapufát találta el, ám aztán – a huszonegyedik percben – Leo Mendes egyenlítőgóljának örülhettek a vendégek. Két perccel később Safar is eredményes volt, vagyis rendkívül gyorsan fordított a bajnokcsapat.

A Heves megyeiek azonban nem adták könnyen a három pontot, és Domokos betalált egykori csapattársai kapujába, így ismét egyenlő volt az állás. A vendégek mindent megtettek, hogy ismét előnyhöz jussanak, s a végén vészkapus játékot alkalmazva, másodpercekkel a találkozó vége előtt Trencsényi megszerezte az MVFC-győzelmet jelentő gólt.
Jövő hétfőn hazai pályán, a berettyóújfalui Kabos Endre Sportcsarnokban játszanak a Mezei-Vill futsalosai, akik az FTC-Goldball együttesét fogadják.

A tények
Gyöngyösi Futsal&BSK–MVFC-Berettyóújfalu 2–3 (1–0)
Gyöngyös, 100 néző. Vezette: Bendik G., L. Tóth L., Takács A.
Gyöngyös: Moga – Frank P., Kis K., Bessenyei, Weisz. Cserék: Mohácsi, Berkes, Badalik, Ábel, Domokos, Ficsór. Edző: Nagy Gábor.
MVFC: Pallai – Trencsényi, Nagy I., Lovas, Angyalos. Cserék: Safar, Leo Mendes, Michelzinho, Victor, Fekete, Kolompár, Tihanyi. Edző: Szitkó Róbert.
Gólszerzők: Kis K. (3. perc), Leo Mendes (21. perc), Safar (23. perc), Domokos (26. perc), Trencsényi (40. perc).
Sárga lap: Weisz, Victor.További hírek a haon-sportoldal kategóriából