A végéig partiban voltak

A végéig partiban voltak
A teremlabdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzését rendezték meg hétfőn este Miskolcon.

A Berek Rolád-Miskolc a bajnoki listavezető Aramist fogadta. A találkozó elején teljesen kiegyenlített játék folyt a pályán, a hazaiak elsősorban kontrákból veszélyeztettek, mígnem egy ártalmatlannak tűnő szituáció végén megszerezte a vezetést a vendégcsapat.

A fordulás után hamar beköszöntek a fővárosiak, de nem késett soká Dobondi válasza így ismét szoros volt az állás, 1-2. Nem volt másképp az újabb Aramis gól után sem, hiszen Lasztóczi is eredményes volt, majd nyomott a Miskolc de a támadások végén rendre hibáztak. Ahogy ilyenkor lenni szokott a hajrában ,,büntetett” a vendég: előtt egy leindítás után majd büntetőből találtak a kapuba és így alakult ki a végeredmény.

A visszavágót február 6-án rendezik meg.

A pályán

Berek Rolád-Miskolc – Aramis     2-5 (0-1)

Berek: Valkányi – Lasztóczi, Dobondi, Monyók, Lénárt L. Csere: Pallai (k), Lénárt G., Szabó, Debreczeni, Dőri-Szabó. Edző: Kolencsik Imre. Gólszerző: Dobondi, Lasztóczi. Jók: az egész csapat.

Kolencsik Imre: – Az ország jelenlegi legjobb futsal csapata ellen az utolsó percig kifejezetten jól játszottunk, ekkor azonban kiütközött a két kispad közötti minőségi különbség. Köszönjük szurkolóink lelkes bíztatását.