A védekezést megoldottuk, csak a támadások nem mentek

Akt.:
A védekezést megoldottuk, csak a támadások nem mentek
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen, Felcsút – A Videoton vs. DVSC-TEVA (1-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Horváth Ferenc és Kondás Elemér értékelte a látottakat.

Kondás Elemér: – Az első félidőben nem azt játszottuk, amit elterveztünk. Nagy területet adtunk át az ellenfélnek, és a megszerzett labdát hamar eladtuk. Aztán jött a kiállítás. Át kellett szervezni a csapat védelmét. A meccs vége felé volt néhány ígéretes helyzet. Szakály akár be is fejelhette volna. A védekezést megoldottuk, támadásban nem sikerült a tervezettnek megfelelően teljesíteni.

Horváth Ferenc: – Minden játékosom maximálisan ott volt fejben a mai mérkőzésen. Az első félidőben nagyon jól játszottunk. A második félidőben azt kértem a játékosoktól, hogy a labdát tartsák az ellenfél térfelén. Maximálisan elégedett vagyok a csapattal és az eredménnyel.


HAON-ÉLŐ – Videoton vs. DVSC-TEVA 1-0 (1-0)
Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga huszonkilencedik fordulójában a DVSC-TEVA a Videoton csapatához látogatott kedden 18.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Labdarúgó NB I – Egygólos Videoton-siker a Debrecen ellen
Felcsút – A Videoton hazai pályán egy góllal legyőzte a hatvan percig emberhátrányban játszó Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának keddi nyitómérkőzésén.