A vasárnap legfontosabb eseményei

Akt.:
A vasárnap legfontosabb eseményei
Hajdú-Bihar – Sok fesztivál zajlott a hétvégén megyénkben. A Loki vezetése is megerősítette, hogy Adamo Coulibaly visszatérhet Debrecenbe. Nézzük még történtek még a hét utolsó napján!

Ketten súlyosan megsérültek a Monostorpályi úton
Fának és kerítésnek csapódott vasárnap az esti órákban egy autó a Monostorpályi úton. Ketten súlyosan megsérültek.
baleset21


Coulibaly újra a Lokiban?
A román másodosztályban szereplő Nagybánya együttesét fogadta a DVSC-TEVA felkészülési mérkőzésen a Debreceni Labdarúgó Akadémián vasárnap.

coulibaly (1)


Ismét Djokovic Wimbledon királya
Novak Djokovic megvédte címét a wimbledoni nyílt teniszbajnokságon: a világelső szerb játékos a vasárnapi döntőben – akárcsak egy éve – a hétszeres bajnok svájci Roger Federert győzte le négy játszmában.
djokovic


Kibelezte a cellatársa
14 órával a börtönlázadás után egy félbevágott férfi holttestét találták meg, a szerveinek viszont nyoma veszett.
kibelezes


Megcsinálták: nagyot küzdve bajnok a Debrecen Gladiators!
A Debrecen Gladiators 21-14-re verte a Szekszárd Bad Bones-t a Magyar Amerikai Futball Liga Divízió II-jének fináléjában.
A-bajnokcsapat


Egy hosszú élet munkája az informatika fejlődéséért
Türelemmel viselt hosszú, súlyos betegség után 2015. június 2-án elhunyt Arató Mátyás, a Debreceni Egyetem Informatikai Karának professor emeritusa, Széchenyi-díjas és Akadémiai-díjas matematikus, az ELTE díszdoktora, a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztje és az Eötvös József Koszorú kitüntetések tulajdonosa, munkatársunk, tanárunk, kedves jó barátunk. Nyolcvannégy éves volt.
Arato-Matyas


Jézus követői gyűltek össze a Kongresszuson
Hogyan és miért sajátíthatjuk el Krisztus gondolkodásmódját? Erre kaphattak választ a Jehova Tanúi Kongresszus résztvevői szombaton.
jehova


Görög adósság – Egyelőre eredmény nélkül zárult az Eurócsoport tanácskozása
Brüsszel, 2015. július 12., vasárnap (MTI) – Egyelőre eredmény nélkül szakadtak meg szombat éjjel az egyeztetések a Görögországnak nyújtandó újabb mentőprogramról Brüsszelben, az eurózóna pénzügyminisztereit tömörítő Eurócsoportban.
BELGIUM-FINANCE-PUBLIC-DEBT-EUROZONE-GREECE