A válogatottnál is számítanak Vargára

A válogatottnál is számítanak Vargára
Debrecen – A DVSC-TEVA labdarúgója, Varga József is ott van a magyar olimpiai válogatott keretében, amely jövő szerdán 18 órától Olaszország ellen játszik U21-es Eb-selejtezőt.

Mint ismeret, fiataljaink tavaly novemberben 2–0-ra legyőzték a taljánokat és jelenleg a csoport második helyén állnak, Wales válogatottja mögött. A keret szombaton este találkozik Telkiben, majd hétfőn elrepül Itáliába.

Örül a meghívónak

– Számítottam a válogatott meghívójára, hiszen lassan egy éve vagyok az U21-es gárda tagja és Egervári Sándor jelezte, hogy hosszabb távon is számítana rám – jelentette ki a nagy munkabírású középpályás.

– Biztos vagyok benne, hogy szerdán roppant nehéz csata vár ránk, mert az olaszok Európa elitjéhez tartoznak, ráadásul a tavalyi, győri győzelmünk óta különösen fenik ránk a fogukat. Ám ennak ellenére a győzelem reményében megyünk fel a pályára, véleményem szerint van olyan erős a magyar csapat, hogy képes megszerezni a három pontot – bizakodott Varga, akinek nagy megtiszteltetés a legjobbak között szerepelni.

– A nemzeti csapatban szerepelni nagyszerű dolog, igaz ez azzal is jár, hogy többet utazik az ember és kevesebbet tud készülni a klubjával. Ennek ellenére az is nagy örömmel töltött el, amikor az A válogatottban bemutatkozhattam, remélem lesz még lehetőségem a Koeman-gárdában is pályára lépni, de jelenleg az U21-es együttesben vannak igen fontos feladataim.

Persze nem feledkezhetem meg a pénteki bajnoki rajtról sem: remélem, hogy viszonylag jó időjárási viszonyok között csaphatunk majd össze a Diósgyőrrel, bár a pálya talaja igen mély…

Ebből a szempontból tehát nem lesznek ideálisak a körülmények, de bizakodó vagyok, a Nyíregyháza ellen nem ment rosszul a csapatnak, öt gólt rúgtunk. Remélem, a DVTK is sikerül majd legyőznünk.

 

Jegyek a rajtra

A DVSC-TEVA labdarúgó csapata első hazai, bajnoki mérkőzését február 26-án, pénteken, 19 órától vívja a DVTK ellen az Oláh Gábor utcai stadionban.

A találkozóra a jegyek elővételben keddtől – azaz február 23-ától – kaphatók a DVSC három ajándékboltjában (TESCO, Plaza, Malompark) a nyitva tartás alatt.

T.N.