Nagyvilág

2008.05.13. 12:00

Tizenhét percig levegő nélkül David Blaine

<p>Napjainkban nagy sikernek örvendenek az illuzionisták, mentalisták, bűvészek. Ön szerint miért van ez? <dia width="900" height="700" alt="David Blaine trükkjei 2008.05.02"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/David_Blaine_tr_kkjei/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="David Blaine trükkjei 2008.05.02" /></a></dia></p>

Visszatartotta lélegzetét, és tizenhét percig nem vett levegőt David Blaine szabadulóművész egy beszélgető-showban. Ezzel a 17 perc 40 másodperces teljesítményével 32 másodperccel szárnyalta túl az eddigi világrekordot. A produkció előtt Blaine tiszta oxigént lélegzett be, hogy ezzel növelje idejét.

David Blaine jól ismert különleges teljesítményeiről: egy hetet töltött egy átlátszó koporsóban, több mint egy hónapig lógott a Temze-folyó fölött egy londoni hídon és 63 órára jégtömbbe záratta magát.
Forrás: Bama.hu

 

Nézze meg a videót is!

 

Nézze meg a videót is!

 

Nézze meg a videót is!

 


· Hullát boncoltak Uri Gellernél 
· 41 óra a liftben 
· Rubint Réka halálfélelme

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!