A tűzoltóknak és a mentőknek is volt dolguk hétfőn

Két személyautó és egy busz karambolozott a Kishegyesi úton
Két személyautó és egy busz karambolozott a Kishegyesi úton - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Hétfőn két komolyabb tűzesethez vonultak ki a tűzoltók, míg a mentők közel kétszáz riasztást kaptak.

Reggel a Szabó Kálmán utcában egy erőmű egyik gázmotoros helyiség oldalfala és födém szigetelése gyulladt ki húsz négyzetméteren. A tűz során senki sem sérült meg, de jelentős anyagi kár keletkezett.

Este Józsefháza külterületén a 36-os számú főútvonal mentén nyolcszáz négyzetméteren levágott kukoricatarló égett, melynek lángjai a közeli lakóházat veszélyeztették. A riasztott hajdúnánási és a tiszavasvári tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. Anyagi kár itt nem keletkezett.

Mint arról oldalunkon is beszámoltunk, tegnap délután öt óra előtt pár perccel egy autóbusz és kettő személygépkocsi ütközött a Kishegyesi úton, itt egy könnyű sérültet láttak el, és szállítottak kórházba a mentők.

Hétfőn megyeszerte összesen 184 riasztást kapott a mentőszolgálat.


Két személyautó és egy busz karambolozott a Kishegyesi úton
Debrecen - Két személyautó ütközött érintőlegesen hétfő délután a Kishegyesi úton, amely következtében az egyik jármű egy autóbusznak csapódott. A balesetben egy személy sérült, őt a mentők karsérüléssel szállították kórházba. A DKV tájékoztatása szerint a helyszínelés ideje alatt a 42-es autóbus...