A törvény színe elé áll a játszótéri mutogatós bácsi

Akt.:
Debrecen – A bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség V. Jánossal szemben, aki a megalapozott gyanú szerint az egyik debreceni játszótér közelében szeméremsértő módon mutogatta magát.


A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya szeméremsértés megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a 40 éves V. János ellen.

2015. augusztus 16-án 13 óra 10 perc körül Debrecenben, a Böszörményi úton található játszótér közelében egy férfi szeméremsértő módon mutogatta magát az arra sétálóknak, illetve önkielégítést végzett, majd sietősen távozott. Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a helyszínen, illetve a környező utcákban adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek a férfi felkutatása érdekében, amely a kapott személyleírás alapján eredményre vezetett. A járőrök a 40 éves helyi lakost otthonában elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Kihallgatásán V. János a nyomozóknak elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Az ügyben indított nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság 2015. szeptember 14-én befejezte és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

– police.hu –


Játszótér mellett önkielégített egy férfi Debrecenben
Debrecen – Szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Debreceni Rendőrkapitányság V. János ellen.