“A tömegközlekedési eszközökön jobban figyelek, hogy be legyen húzva a táskámon a cipzár”

Akt.:
“A tömegközlekedési eszközökön jobban figyelek, hogy be legyen húzva a táskámon a cipzár”
© Fotó: ÉKN archív
Debrecen – Ön hogyan védi az értékeit? Erről kérdeztük az utca emberét.

Ha az utcán vagyok, próbálom a zsebemben tartani a telefonom, pénztárcám, kulcsaim. A lakásajtót többször is megnézem, zárva van-e. Van egy kis üzletünk is, ott is mindig ellenőrzünk mindent, nehogy baj legyen – részletezte Kovács Lóránd.

kovics-l-rind-1
Kovács Lóránd

Az utcán mindig fogom a dolgaimat, nem teszem le őket, otthon pedig mindig bezárom az ajtót, azt hiszem, ennél többet nem tudok tenni – mondta Kató Petra.

kat-petra-1
Kató Petra

Détár Fanni soha nem teszi látható helyre az értékesebb tárgyakat, szeret mindent a táskája zsebébe rejteni, nehogy másnak szemet szúrjon. A lakásban ugyancsak így próbálja védeni az értékeit.

detir-fanni-1
Détár Fanni

– Tömegközlekedési eszközökön jobban figyelek arra, hogy a táskámon be legyen húzva a cipzár, mindent próbálok elrejteni benne, és eddig szerencsére nem történt baj – osztotta meg velünk Mizi Marietta.

mizi-marietta-1
Mizi Marietta

– Az utcán mindent szorosan tartok magamnál, az értékes holmit vagy a zsebemben, vagy a táskámban hordom. Otthon pedig mindent bezárok. Ezek eddig beváltak – jelentette ki Pocskár Dániel.

pocskir-diniel-1
Pocskár Dániel

Púpos István szereti a hátizsákjába tenni az értékesebb dolgait, véleménye szerint ugyanis onnan nehezebb kilopni bármit. Otthon szintén nem hagyja látható helyen az értékeit.

p%c2%a6pos-istvin-1
Púpos István

HBN | Fotók: Derencsényi István