Helyi közélet

2015.09.06. 21:04

Titokzatos rosszullét miatt csődült a Derék utcába a sok szirénás jármű

Debrecen - Valaki rosszul lett, nem adott magáról életjelet, ezért rá kellett törni az ajtót - hosszas telefonálgatás után ennyit sikerült megtudnia a Napló munkatársának arról a sejtelmes akcióról, melynek keretében a Derék utca 122. szám környékén vasárnap este több rendőrautó, tűzoltóautó és mentő vett részt egy bevetésben.

Debrecen - Valaki rosszul lett, nem adott magáról életjelet, ezért rá kellett törni az ajtót - hosszas telefonálgatás után ennyit sikerült megtudnia a Napló munkatársának arról a sejtelmes akcióról, melynek keretében a Derék utca 122. szám környékén vasárnap este több rendőrautó, tűzoltóautó és mentő vett részt egy bevetésben. Érdemi információhoz egyik hatóság ügyeletesétől sem jutottunk. A tűzoltóktól annyit sikerült megtudni, hogy tőlük csak egy ajtónyitáshoz kértek technikai segítséget a rendőrök, a mentők ügyeletese megerősítette, hogy valaki egy lakásban rosszul lett, de részleteket nem mondott, a rendőrség szóvivője pedig (lévén a beavatkozás vasárnap este még tartott) hétfőre ígért tájékoztatást a történtekről.

Információink szerint összefüggés lehet a Bánkon elfogott férfi ügyével.

HBN


Késő este kaptuk az információt, miszerint haláleset történt vasárnap Debrecenben.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában