“A tizenegyes a 95. percben is tizenegyes”

Akt.:
“A tizenegyes a 95. percben is tizenegyes”
© Illusztráció: Derencsényi István
Hajdú-Bihar – Véget értek a labdarúgó megye 1-es bajnokság 17. fordulójának vasárnapi mérkőzései. Íme, az eredmények.


Hajdúdorog SE–Kabai Meteorit SE 2–1 (1–0)

150 néző Vezette: Kovács Á.(Gyarmati I., Buczkó B.)

Hajdúdorog: Tóth Z. – Iván K., Papp J.(Bak I.), Urbán A., Harsányi Z., Dálnoki Zs., Juhász T.(Balla K.), Pogácsás J., Kovács A.(Kiss A.), Franczel P.(Szabó Z.), Simicsku I.(Franczel R.) Edző: Juhász Bertalan.

Kaba: Biás P. – Varga P.(Almási Z.), Kozma L., Németi M., Karika M., Sarkadi A.(Szabó B.), Czidor R., Kiss R., Plókai G., Kovács M., Kremiczki F. (Kállai D.) Edző: Kiss Lajos.

Gól: Simicsku I. (2), illetve Plókai G. Jók: Az egész csapat, Simicsku I. a mezőny legjobbja, illetve Karika M., Kovács M., Kiss R., Plókai G. Ifi: 1–1.

Juhász Bertalan: – Már az első félidő elején sikerült megszerezni a vezetést, amit megérdemelten meg is tartottunk a szünetig. Második játékrészben viszont nagyon magunkra húztuk az ellenfelet és ebből adódóan egy pontrúgásból egyenlíteni tudtak. A kapott gól felrázta a társaságot és a hosszabbításban meg tudtuk szerezni a győztes találatot. Gratulálok a srácoknak! Így tovább! Hajrá, Dorog!

Kiss Lajos: – A rossz talajhoz a hazai csapat alkalmazkodott jobban. Mi a mai napon az első félidőben nagyon gyenge játékot nyújtottunk. A második félidőben szinte egykapuztunk, de a mérkőzés végén egy rögzített szituáció után gólt ajándékoztunk az ellenfélnek, így a három pontot ők szerezték meg, bár a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna. Véleményem szerint a tizenegyes az a 95. percben is tizenegyes.


Nyíradony VVTK–Berettyóújfalui SE 3–0 (3–0)

200 néző Vezette: Puskás Z.(Szabó P., Gulyás S.)

Nyíradony: Bákonyi N.(Kiss G.) – Kerecsen J., Daru I., Tömöri L.(Bodnár P.), Gyurnia J.(Takács A.), Furó Zs.(Szilágyi D.), Kiss I.(Baranyi B.), Mercs J., Tóth G.(Gáll F.), Gyügyei Z., Pataki E.(Vasas T.) Edző: Orosz János.

Berettyóújfalu: Virányi G. – Kardos I., Nagy Z.(Szabó P.), Nagy R., Nagy B., Jancsó A.(Békési D.), Polonio-Guerreiro J.(Nagy T.),Csordás T., Takács Z., Szabó G.(Sándor M.), Sándor Sz. Edző: Szitkó Róbert.

Gól: Pataki E. (2), Tóth G. Jók: Az egész csapat, illetve Senki. Kiállítva: VirányiG. Ifi: 2–1.

Orosz János: – Küzdelmes mérkőzésen, ahol domináltak az egy-egy elleni párharcok és a bedobások utáni szituációk a Berettyó az eredmény ellenére egyenrangú ellenfél volt. De a hibáikat jól kihasználtuk, így az első félidőben a lényegi dolgok eldőltek. Sok boldog születésnapot, Tomi! Gratulálok a csapatnak a mai teljesítményhez!

Szitkó Róbert: – Csak saját magunkat okolhatjuk a vereségért, hiszen sikerült három gólpasszt adnunk a Nyíradonynak. Emberhátrányban már nem tudtunk úgy dominálni, ahogy szerettünk volna. A második félidőben támadásban és védekezésben is helytálltunk, de ez kevés volt a mai mérkőzéshez.


A megye I-es bajnokság szombati eredményeit ide kattintva tekintheti meg.