A tévé nem volt elég, loptak egy nyulat és egy plédet is a fiúk

Akt.:
A tévé nem volt elég, loptak egy nyulat és egy plédet is a fiúk
© Illusztráció: Getty Images
Hajdúhadház – A helyi rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták azt a két fiatalembert, akik a megalapozott gyanú szerint betörtek egy családi házba.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába tett bejelentést egy férfi 2016. február 16-án 20 óra 13 perckor, mert ismeretlenek betörtek a családi házába Hajdúhadházon. A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, ahol felvették a kapcsolatot a sértettel és megállapították, hogy az elkövetők a ház ablakát benyomták, majd a szobából eltulajdonítottak egy televíziót, a hozzá tartozó beltéri egységgel, továbbá egy plédet, valamint az udvarról elvittek egy nyulat.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság munkatársai 35 percen belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két helyi lakost. A rendőrkapitányságra előállított 18 éves B. Krisztiánt és 17 éves társát a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A fiatalemberek a bűncselekmény elkövetését elismerték.

Az eltulajdonított értéktárgyakat és a nyulat a rendőrök az egyik terheltnél tartott házkutatás során megtalálták és lefoglalták, majd visszaadták a sértettnek.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottakkal szemben lopás megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –