Bódi szerint megfogható az FTC

Akt.:
Bódi szerint megfogható az FTC
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A középpályás szerint nem szabad területet hagyni a zöld-fehéreknek, mert kegyetlenül kihasználják azt.

Óriási csatára van kilátás szombaton 20.30-tól a Nagyerdei Stadionban, a listavezető Ferencváros együttese látogat ugyanis az OTP Bank Liga 6. fordulójában Debrecenbe. A találkozót élőben közvetítjük!

A Fradi az eddig maximálisan megszerezhető összes pontot begyűjtötte, öt győzelemmel a háta mögött 15 egységgel vezeti a tabellát. A Loki jelenleg nyolc ponttal a negyedik, Kondás Elemér tanítványai két-két győzelem és döntetlen mellett egyszer vereséget szenvedtek.

A legutóbbi játéknapon a fővárosiak és a cívisvárosiak is 2–0-s diadalt könyvelhettek el, előbbi gárda az MTK-t, utóbbi pedig a Diósgyőrt múlta felül. – Biztos, hogy lendületet adott a DVTK elleni sikerünk a csapatunknak, a helyzeteinket egész jó arányban használtuk ki, illetve a védekezésünk is már hasonlított arra, amit szeretnénk. Erre lesz szükségünk szombaton is – tekintett vissza a múlt heti, keleti rangadójukra a DVSC-TEVA középpályása, Bódi Ádám.

Védekezz!

Thomas Doll együttese igen meggyőző teljesítményt nyújt az NB I. őszi szezonjában, Geráék 12 gólt szereztek mostanáig, ellenben csak kettőt kaptak. – Tény ami tény, elég jó formában van ellenfelünk, mely igen erős játékoskerettel rendelkezik, bár ez rólunk is elmondható. A hazai pálya mindenképp mellettünk szól, volt már arra példa, hogy mi törtük meg egy társaság hosszabb ideje tartó menetelését, például tavaly a Videotonét, ez sem riaszt minket vissza, sőt, erre készülünk most is! – jelentette ki a Maki becenévre hallgató labdarúgó, aki szerint meg lehet fogni a Fradit.

Ön szerint mi lesz a DVSC-TEVA - Ferencváros mérkőzés végeredménye?

  • Szoros meccsen győz a Loki
  • Sokgólos FTC-diadal
  • Egy találattal lesznek jobbak a vendégek
  • Döntetlen
  • Fölényes hazai siker

Összes szavazó: Összes szavazó:

Betöltés ... Betöltés ...

– Tele van kreatív játékosokkal a zöld-fehér alakulat, szélen és irányító poszton is erősek, ott van például Gera, vagy Böde, aki egy valódi erőcsatár, egy igazi tank. Éppen ezért nem szabad nekik területet hagyni, kulcskérdés lesz a védelem megszervezése. Két jó csapat fog találkozni szombaton, riválisunk biztosan próbálja majd tartani a labdát, és ránk kényszeríteni akaratát, de erre készülünk mi is – mondta Bódi, majd hozzátette, sajnálja, hogy egyik tábor ultrái sem vesznek részt a rangadón, mivel nélkülük nem lesz az igazi.

Ami a kezdőket illeti, a Loki vélhetően a RadosevicJovanovic, Máté, Brkovics, KorhutZsidaiBalogh N., Varga, Mihelic, BódiCastillion összeállításban fut majd ki a pályára, míg a Fradinál a DibuszDilaver, Nalepa, Leandro, RamírezNagy Á.Varga R., Gera, Hajnal, Lamah – Böde tizenegy próbálja majd megnehezíteni a hajdúságiak dolgát.

Megindultak a drukkerek

Elővételben négyezer belépőt váltottak a szurkolók a Loki-Fradi rangadóra, pénteken fél 11-kor vették meg a négyezredik belépőt a mérkőzésre. A nagyerdeistadion.hu interneten biztosítja a vásárlás feltételeit, illetve a Loki-boltban is megválthatók a tikettek. A Nagyerdei Stadion pénztárai szombaton 10 órakor nyitnak, s addig működnek, amíg szurkoló érkezik.