A természetes, lágy hullámok hódítanak

A természetes, lágy hullámok hódítanak
© Fotó: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Itt a nyár, sokaknak a megújulás ideje, adunk néhány tippet arra az esetre, ha szeretnénk frizuránkon változtatni.

Idén divat a középen szétválasztott haj, a lágyan omló tincsek kellemes, természetes benyomást kölcsönöznek megjelenésünknek. A hullámos, göndör tincsek is abszolút trendik, felejtsük el egy időre a hajvasalót, és hagyjuk természetes hullámokban hajkoronánkat. Azoknak is van egy jó hírünk, akiknek lassan nő a hajuk, ugyanis a félhosszú fazonok is rendkívül népszerűek ezen a nyáron. A hosszú, haj egyébként is meleg viselet, érdemes valami csavart vinni a megjelenésbe, hogy garantáltan ránk szegeződjenek a pillantások. Az éles váltásokat azonban érdemes jól átgondolni, ugyanis miután elkészült az új frizura, együtt is kell élni vele.

HBN


Forrás: Youtube/5-Minute Crafts
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A nők többsége (tisztelet a kivételnek) nagyot küzd reggelente a tükörben visszaköszönő kócos borzadállyal. Kenjük, fújjuk, dörzsöljük, mégsem akarja az igazságot, önálló életet él a haj. Erre a problémára nyújt megoldást a következő videós összeállítás, amely 22 egy...

Címkék: , , ,