haon-sportoldal

2007.12.07. 10:57

Az év utolsó tétmérkőzése Debrecenben

<p>Debrecen - Végkifejletéhez érkezik az idény a Loki labdarúgó csapata számára, az esztendő utolsó tétmérkőzésén szombaton 13 órától a DVSC-TEVA a Budapest Honvéd alakulatát fogadja.</p>

Az izgalmasnak ígérkező összecsapást a Hajdú Online-on (www.haon.hu) és a Sport 2-n élőben követhetik figyelemmel a szurkolók.

A tavaszról előrehozott Ligakupa csoportkörének 3. fordulójában igazi rangadót rendeznek Debrecenben, hiszen a Soproni Ligában mindkét garnitúra a dobogón telel, azaz bajnoki címre pályázik, ráadásul az utóbbi időkben igazi presztízscsatát hozott ez a párosítás. A debrecenieknek több okból is fontos a győzelem, ugyanis a Ligakupa eddigi mérkőzései során a kispestiek eggyel több pontot gyűjtöttek, mint a hajdúságiak, ráadásul a lokisták szeretnének szép emlékekkel elbúcsúzni az idénytől hazai közönség előtt.

A fiatalokon a sor

– Egyértelmű a célunk, szeretnénk győzelemmel búcsúzni ettől az esztendőtől – fogalmazott Herczteg András, a DVSC-TEVA klubmenedzsere a Naplónak. – A honvéddal kapcsolatban keserű a szánk íze, hiszen a bajnokság során egy nagyon fájó vereséget szenvedtünk a Bozsik-stadionban, így van miért törlesztenünk.

Minden összecsapás más, így ez is sokban különbözik majd a kispesti meccstől, várhatóan egészen más összeállítású csapatok játszanak majd, mint akkor. A szerdai, Nyíregyháza elleni győzelem jót tett a gárdánknak, remélem, hasonló felfogásban játszunk majd a Honvéd ellen is. Bár eredményben kicsit elmaradtunk attól, amit ki lehetett volna hozni a meccsből, viszont játékban tapasztaltam előrelépést s ugyanezt várom a szombati mérkőzésen is a fiúktól.

Sajnos a Szpari elleni összecsapás után tovább bővült a sérültek listája, Rezes László, Bernáth Csaba és Mészáros Norbert is kidőlt a sorból. Jelenleg úgy állunk, hogy a hátsó alakzatunkból nélkülöznünk kell a rutinos labdarúgókat, de így legalább tisztább képet kapunk arról, hogy az ifjú tehetségeink mire képesek egy jó csapat ellen.

Barátok egymás ellen

A rangadó még egy ok miatt igazán pikáns lesz, hiszen a két csapat szakmai irányítói nagyon jó barátok. – Miután Supka Attila távozott Debrecenből, a mi kapcsolatunk nem szakadt meg, sőt rendszeresen beszélgetünk és találkozunk is. Ilyen szereposztásban még nem kerültünk szembe egymással, de bárhogy is alakul majd a végeredmény, a meccs után biztosan beszélgetünk majd egy jót – mondta Herczeg András.

Újabb edzőmeccs

Azok a lokisták, akik nem jutnak szóhoz a Honvéd elleni bajnokin, szombaton 15 órától az Oláh Gábor utcai sportkomplexum műfüves pályáján az NB II-es Szolnok gárdájával csapnak össze.

Kapcsolódó anyagok:

  • Tiszta lappal indul mindenki a Lokinál
  • Nem volt kérdéses a Loki sikere
  • Presztízsmeccs a Ligakupában
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!