Helyi közélet

2014.03.26. 19:12

Táborban „tesztelik” az új diákvezetőket nyáron

Debrecen - Nyolc új vezetőségi taggal gazdagodott a megyei Diákönkormányzatok Szövetsége.

Debrecen - Nyolc új vezetőségi taggal gazdagodott a megyei Diákönkormányzatok Szövetsége.

Megyei Diák Fórumot tartott a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesülettel együttműködésben kedden. Az egész napos szakmai eseményen a megye általános és középiskolás diák-önkormányzati képviselői, illetve diákmunkát segítő pedagógusai kaptak lehetőséget információszerzésre és kapcsolatépítésre.

Az előadók között szerepelt az Önkéntes Centrum előadása, az Ifjúsági Ház bemutatkozása, az Új Nemzedék+ Kontaktpont iroda tájékoztatója, de szó esett iskolai közösségi szolgálatról, fiataloknak szóló rendezvényekről, európai uniós lehetőségekről.

A 2014/15-ös tanév most megválasztott vezetőségére tanulás és rendezvények megismerése vár a következő félévben, majd egy „rátermettséget mérő” panyolai tábor. A szövetség tervei között két nagyszabású program van.

– Jelenleg a május 24-i Fuss a fényben sport- és családi nap, valamint a 11. Nyári Ifjúsági Fesztivál megszervezésén dolgozunk. Utóbbi július 1-je és 15-e között lesz több településen – mondta Árva Tímea, hálózati programvezető.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában