A „T” betű tagságot is jelenthet a Campusra

A „T” betű tagságot is jelenthet a Campusra
© Fotó: HBN archív
Debrecen – Nyáron is végig indít tanfolyamokat a Campus Autósiskola, nemcsak egyetemistáknak, hanem bárkinek, aki szeretne megtanulni vezetni. Az elméleti kurzusok folyamatosan indulnak 25–30 fő részvételével. Az iskola vezetői az időbeosztásra nagy figyelmet fordítanak, és részletfizetés is lehetőséges.

„Az elméleti képzés két hétig tart, a harmadik héten már vizsgáznak a tanulók, akik alapos tudással vágnak neki mind az elméleti, mind a gyakorlati vizsgáknak. A képzés során mindenkinek megtaláljuk a legideálisabb tanulási időszakot, ha valaki dolgozik, akkor például az oktató megy érte a munka végén autóval, hogy már kezdhesse is a forgalmi gyakorlatot” – mutat rá a Campus Autósiskola rugalmasságára Vincze Ildikó, az autósiskola képviselője.

A nyári időszakban különösen érdemes jelentkezni a tanfolyamokra, ugyanis aki július 17-ig ezt megteszi, az az autósiskolának köszönhetően négy napon át bulizhat július végén a nyár legintenzívebb debreceni zenei-kulturális rendezvényén, a Campus Fesztiválon.

HBN–SZL