A szomszéd volt a betörő, lábnyomokat hagyott a sárban

A szomszéd volt a betörő, lábnyomokat hagyott a sárban
© Fotó: police.hu
Polgár – A helyi rendőrök rövid időn belül elfogták és őrizetbe vették azt a 20 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy családi házba Polgáron.

Egy nő tett bejelentést február 10-én 16 óra 47 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy a Polgáron található családi házába ismeretlen tettes betört. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol megkezdték szemlét és az adatgyűjtést, amely során megállapították, hogy az elkövető a ház hátsó ajtaját felfeszítette, és az ingatlanból eltulajdonított egy mikrohullámú sütőt, egy rádiót, a hozzá tartozó két hangfallal, egy kerámiavázát, egy üveg bort, egy fejszét, valamint két zsák tűzifát. A helyszíni szemle során a Polgári Rendőrőrs és a Hajdúnánási Rendőrkapitányság munkatársai a ház udvarán megtalálták a betörő lábnyomait, amelyek egészen a szomszédos házig vezettek.


Fotó: police.hu (galéria) Fotó: police.hu (galéria) ©

A nyomozók az ott lakó 20 éves L. Rolandnál házkutatást tartottak, amely során az ágyneműtartóba rejtve megtalálták az eltulajdonított tárgyakat. A járőrök a helyi férfit elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Polgári Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. Az eltulajdonított tárgyakat a rendőrök lefoglalták.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Polgári Rendőrőrs a férfival szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés