A Szoboszlóin lezárnak, a Kossuthon áthelyeznek egy megállót

A változás a 25-ös buszt is érinti
A változás a 25-ös buszt is érinti - © Illusztráció: Matey István, archív
Debrecen – Ez több busz közlekedését is befolyásolja.

Az Erzsébet utca – Szoboszlói út kereszteződésben zajló munkák jelentősen érintik az buszközlekedést is. A kivitelező lezárta az István út irányába található Szoboszlói úti Általános Iskola nevű megállót.

A Jégcsarnok irányába közlekedő 19-es busz, valamint a Szepes felé közlekedő 39-es járat
a megállóhelyet érintő munkák befejezéséig ezt a megállóhelyet nem érintik.

Ideiglenes megálló kialakítására nincs lehetőség. A fel- és leszállás legközelebb a 19-es autóbuszra a Miklós utca, valamint Szoboszlói út megállóhelyeken, míg a 39-es autóbuszra a MÁV-rendelő és a Szoboszlói út elnevezésű megállóhelyeken lehetséges – tájékoztatott a DKV.

A közlekedési vállalat felhívja az utasok figyelmét arra, hogy a belvárosi csomópontokat érintő munkák miatt az autóbusz- és trolibuszjárataink jelentős késéssel közlekednek.

Változás a Kossuth utcán is

A Kossuth utcai munkavégzés miatt a kivitelező lezárja a Segner tér irányába található Csokonai Színház nevű buszmegállót.

A munkák ideje alatt, 2017. november 15-én, szerdán reggel 8 órától a 19-es, 25-ös, 25Y-os, 41/41Y-os és 45-ös autóbuszok a Kossuth utca elnevezésű trolibusz-megállóhelyen állnak meg.


Debrecen - A kivitelező tájékoztatása szerint a Kossuth utca irányában található Faraktár utca elnevezésű megállóhelyet érintő aszfaltozási munkák befejeződtek. November 14-én, kedden üzemkezdettől a 4-es trolibuszok, a 19-es, 25-ös, 25Y-os, 41/41Y-os és 45-ös autóbuszok várhatóan ismét az eredet...

Kövesse élőben a debreceni közlekedési helyzetet a Waze térképének segítségével: