A Szigeten búcsúzik a Kispál és a Borz

A Szigeten búcsúzik a Kispál és a Borz
A Sziget Fesztivál mínusz egyedik napján, augusztus 9-én búcsúzik a Kispál és a Borz.

Az elmúlt 23 év legnagyobb slágereivel, a zenekar kedvenc dalaival, vendégfellépőkkel köszönnek el a közönségtől – hangzott el a zenekar csütörtöki sajtótájékoztatóján.

2004 óta nem jelent meg lemezük, több határidőt is adtak maguknak, hogy összeállítsanak egy új zenei anyagot, de ezeket a dátumokat nem tudták tartani, ezért döntöttek úgy, hogy befejezik. Ráadásul azt a közös utat sem látták, amit a jövőben járni szeretnének- mondta Lovasi András, a Kispál és a Borz frontembere. Azért nem Pécsett, az indulás helyszínén lesz a koncert, mert ott jóval nehezebb lett volna megrendezni a búcsúbulit. Az is a Sziget Fesztivál mellett szólt, hogy az országos rendezvény, és adott az infrastruktúra is. 20-30 ezer rajongóra számítanak a szervezők, a koncert 2,5-3 órás lesz. Sok vendégfellépőt is várnak- mondta Lovasi András.

Gerendai Károly elmondta, hogy egyrészt örül, hogy a koncert a Szigeten lesz, másrészt viszont szomorú, hogy ezzel együtt lezárul egy korszak. A Sziget főszervezője hozzátette, hogy a búcsúkoncertre az ottalvós sziget-bérletesek ingyen mehetnek be, a többiek pedig félárú napijegyet válthatnak.

– Független Hírügynökség –