A szexi Victoria Beckham megosztja a siker titkát

Akt.:
A szexi Victoria Beckham megosztja a siker titkát
“Dolgozz keményen és bármit elérhetsz” – köszönjük ezt a rendkívül hasznos mondást. Nem hallottuk még soha senkitől, de kipróbáljuk.

Szerencséje van Victoriának, hogy ennyire szexi, mert szállóigét nem fognak a nevéhez kapcsolni, az garantált. Az Elle magazin fotózása közben készítettek vele interjút, melyben elmondta, hogy a gyermekeiben szeretne kemény munkaetikát kialakítani. Meg kell dolgozniuk mindenért, keményen.

Bevallotta azt is, hogy a Spice Girlsből kicsit kirekesztve érezte magát. Koncertek alatt mindig olyan érzés fogta el, hogy a többi négy lány miatt jöttek el a rajongók és őt nem szeretik. Amikor pedig a férjével vacsoráznak valahol és fotókat készítenek róluk, akkor is úgy érzi, hogy csak David miatt érdekes.

Pedig ez nem igaz: ő egy sikeres divattervező és multimilliomos üzletasszony, aki keményen dolgozik. Reméli, hogy a munkához való hozzáállását a gyermekei is meg fogják tanulni. Elismerte, hogy mániákusan szeret irányítani és senkiben sem bízik meg, ha komoly feladatról van szó. Néha még a legapróbb részletekbe is beleszól a 38 éves ex-énekesnő.