A szerdai nap 8 legfontosabb híre

Akt.:
A szerdai nap 8 legfontosabb híre
Hajdú-Bihar – Sok a dolga munka után? Nincs ideje átböngészni a napi híreket? Ez a HAON-on nem jelenthet problémát, hiszen egy csokorba szedtük mindazt, amiről végképp nem érdemes lemaradnia.


Íme az eredmény: Csobán Tünde a Bárpult Szépe nyertese
A RockWell legszebb virágszála vitte a prímet a három megyés szimpátiaszavazáson. Mutatjuk a végeredményt!

cst


Épülhet a tornacsarnok Kabán
A mindennapos testnevelés felfutó rendszerben történő bevezetése ugyan már nem új keletű, mégis – ott, ahol a mai napig nem áll rendelkezésre tornaterem, tornacsarnok – napi aktualitású.

latvanykep


Tíz éve álltak ismét a “törvény szolgálatába”
A „lidércnyomásos” 1950-es évek több mint 50 évre szüntette meg a táblabíróság munkáját. A Debreceni Ítélőtábla újraindítására 2005. január 1-jén került sor – jelentette ki Dr. Balla Lajos, a Debreceni Ítélőtábla elnöke az intézmény tíz éves fennállása alkalmából rendezett ünnepségen.

itelo


Tíz fiatal kapott sportösztöndíjat Hajdú-Bihar megyében
A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat 2001-ben alapította a sportösztöndíjat. A közgyűlés határozata alapján azóta minden évben támogatják a jól tanuló, jól sportoló fiatalokat. Az ösztöndíjat pályázat útján szavazzák meg.

osztondij


A diákok és szaktanárok szerint nem volt nehéz a töri írásbeli
Nem találták különösebben nehéznek a történelem írásbeli érettségi tételeket a diákok és az ő véleményüket is tolmácsoló intézményvezetők, szaktanárok.

erettsegi


Az igazgató úr is kezdte valahol
Sok cégvezető szakadékot érez pályakezdő tudása és rá váró feladatai között.

igazgato


Az ország nagy részén heves zivatarra figyelmeztetnek
A várható heves zivatarok miatt két délkeleti megye kivételével az egész országra figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat. Több megyében sok esőre és viharos szélre is figyelmeztetnek.

Torrential Rainstorm Pounds Manhattan, Adding To An Already Above Average Rainy July


Legelőször választ kérnek
Debrecen – Elnapolták a tárgyalást Tóth József ügyében; Polgár polgármestere az elsőfokú ítélet szerint 2005 februárjában, a megyei közgyűlés alelnökeként bűnpártolást követett el, s ezért 540 ezer forint pénzbüntetést kell fizetnie.

targyalas