A szerdai hírek sava-borsa

A szerdai hírek sava-borsa
Hajdú-Bihar – Foglalkoztunk az ismert ebesi bróker ellen indított büntetőperrel, életszagú riportot közöltünk az ártándi határrendészek mindennapjairól, de a Saul fia debreceni közönségtalálkozójáról is beszámoltunk. Tekintsünk vissza a szerdai napra, és vegyük sorra a Hajdú Online legfontosabb híreit együtt!

Családi tömegverekedés volt Hajdúböszörményben
Hajdúböszörmény – Egy hajdúböszörményi családi ház előtt a 23 éves N. Edina és egy 17 éves lány vitatkozni kezdett, majd rángatni kezdték egymás haját és ruházatát. Az édesapák meglátták, hogy lányaik verekednek, ezért ők és rokonaik is odasiettek.

tomegver


Szigorúan zár „Kelet kapuja”, az ártándi határátkelő
A magyar-román szakasz azért különleges, mert nemcsak államhatár, hanem külső schengeni határ is, itt sokkal kevesebb a tiltott átlépő, mint délen. Megnéztük, hogy telik az ártándi átkelő egy napja.

artand


A Saul fia készítőivel találkozhatott a debreceni közönség
Zsúfolásig megtelt a Kölcsey Központ hétfőn este: a cannes-i nagydíjas Saul fia közönségtalálkozóval egybekötött vetítésén az ország egyik legnagyobb mozitermévé avanzsálódott az épület egyik helyisége.

saul


Katonazenészek fújják majd a talpalávalót Debrecenben
Idén hét katonazenekar lép fel a XIX. Katonazenekari Fesztiválon.

katona3


Kétmilliárd forintos csalással vádolják az ismert ebesi brókert
Mintegy kétmilliárd forinttal károsította meg ügyfeleit K. Sándor, ismert ebesi vállalkozó, bróker az ügyészség szerint, akinek az ügyében szerdán elkezdődött a bírósági eljárás a Debreceni Járásbíróságon.

ebes


„Nemzetközi” edzőmeccsel hangol a DVSC csapata
A csütörtöki Ferencváros elleni találkozó lesz az Európa Liga-meccs főpróbája.

loki_


Videó: újabb fejlesztés, amely kivételessé teszi egyetemünket
Hazai viszonylatban egyedülálló SAP Kompetencia Központot hoztak létre a Debreceni Egyetemen.

unid

hirdetés