A Széchenyi utcán folytatódik a belvárosi egyirányúsítás

Akt.:
A Széchenyi utcán folytatódik a belvárosi egyirányúsítás
© Fotó: Matey István
Debrecen – Hétfőn fél 9-kor újra munkába állt a kivitelező, hogy folytassa a megkezdett egyirányúsítási programot Debrecen belvárosában.

Emiatt lezárták a Széchenyi utcát a Piac utca és a nyugati kiskörút (Antall József utca – Tisza István utca) között. Az érintett szakaszon újrafestik az útburkolati jeleket, kihelyezik az új táblákat és jelzőlámpákat.

Fotó: Matey István Fotó: Matey István ©

Várhatóan hétfőn délután befejezik a munkát, tehát ez a szakasz már az új forgalmi rend szerint, a Piac utca irányába lesz egyirányú. Az időjárás előrejelzés szerint kedden nem várható eső vagy köd, így elképzelhető, hogy aznap az utolsó, hetedik szakasszal is végezni tud a kivitelező.

– Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata –


Vegyünk búcsút ettől a látványtól…
Debrecen - A tervek szerint hétfő estétől egyirányú lesz a Széchenyi és a Kossuth utca a Külső vásártértől a Hajnal utcáig. Utolsó napjaihoz érkezett a belváros forgalmának átszervezése. Ezáltal egyirányú lesz a Széchenyi és a Kossuth utca a Külső vásártértől a Hajnal utcáig, valamint a Szent A...

Debrecen - Már csak néhány nap és alaposan megváltozik a forgalmi rend Debrecen belvárosában. Egy autóban elhelyezett kamerával végigjártuk az egyirányúvá váló Széchenyi- és Kossuth utcát, majd a szintén egyirányúvá alakuló Szent Anna - Miklós utcák felé vettük az irányt. Igyekszünk bemutatni a már ...