A szaunákból is elcsalja az embereket a magyar válogatott

Végh Tímea
Végh Tímea - © Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Az természetes, hogy a futball szerelmesei felfokozott hangulatban élik meg az Európa-bajnokság történéseit, de mint kiderült, a magyar válogatott remek szereplése azokat sem hagyja hidegen, akik egy kicsit távolabbról figyelik a labdarúgást. Az én Eb-m: Végh Tímea szaunamester.

– Bevallom őszintén, a foci igazán akkor tud lekötni, ha élőben látom. Már többször voltam Loki-meccsen, kifejezetten élveztem az összecsapásokat. A férjem nagyon szereti a futballt, így természetes, ha időnk engedi, akkor figyelemmel követjük az Európa-bajnokság mérkőzéseit – fogalmazott Végh Tímea, debreceni szaunamester. – Nagyon szurkolok a magyar csapatnak, örülök, hogy sikereket érnek el, mert jó hírét keltik az országnak. Az Izland elleni találkozón nagyon tetszett, ahogy a fiúk akartak, s a hátrány ellenére pontosan játszottak. Tagadhatatlan, az Eb, illetve a válogatottunk hatása alá kerültem, már azon kaptam magam, hogy számolgattam, milyen eredmények szükségesek a továbbjutáshoz – mondta az ifjú hölgy, aki elárulta, azokban az időpontokban, amikor ­Bernd Storck alakulata pályára lép, a szaunák közönsége megcsappan.

Tímeát arra kértük, tekintsen egy kicsit a jövőbe: – A kieséses szakaszban bármi megtörténhet, mindig az adott kilencven perc dönti el, ki a jobb. Szaunamester-versenyeken is előfordult már, hogy a világbajnok elejtette a törölközőt, pedig ő volt a legnagyobb favorit. Bízom benne, hogy a magyarok továbbra is nagy lelkesedéssel és akarattal játszanak majd, s akkor nem maradhat el a jó eredmény.

HBN-BN