A szálloda, ahol esős időben törlik a foglalását

A szálloda, ahol esős időben törlik a foglalását
© Fotó: metro.co.uk
Svájc – A Nulla Csillagnak nevezett hotel a szabad ég alatt található, és mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha ott akar eltölteni egy éjszakát.

Nincsenek falak, tető és még a legközelebbi vécé is 16 kilométerre található a szobától egy svájci szállodában, ahol egészen máshogy képzelik el a vendéglátást, mint ahogy megszoktuk. Viszont az Alpok középső részén fekvő hotelben páratlan a kilátás, és tartozik hozzá egy kényelmes ágy, éjjeli szekrények lámpával és még egy inas is, aki itallal üdvözöl, kosárban hozza a reggelit és ha kell, a vadállatokat is elriasztja a környékről.


Null Stern Hotel_Land version 2.JPG
Fotó: metro.co.uk


A különleges szoba átszámítva körülbelül 70 ezer forintba kerül egy éjszakára tavasz és ősz között, bár számolni kell azzal, hogy ha az időjárás rosszra fordul, az utolsó pillanatban is törölhetik a foglalásunkat. A szállodát egyébként Null Sternnek, azaz Nulla Csillagnak hívják, ami azért érthető. Daniel Charbonnier, a szálloda vezetője kiemelte, azt szeretnék, ha a vendégeknek a saját tapasztalataik kerülnének középpontba, ezért minden kényelmi szolgáltatást a minimumra igyekeztek redukálni.

(Metro)
hirdetés