A sűrű köd okozott baleseteket Hajdú-Bihar megyében

Baleset a 4-es főút Hajdúszoboszlót elkerülő szakaszán
Baleset a 4-es főút Hajdúszoboszlót elkerülő szakaszán - © Fotó: Tóth Imre
Hajdúszoboszló, Hajdúnánás – Két személyautó ütközött szombat reggel a 4-es főút Hajdúszoboszlót elkerülő szakaszán – tájékoztatta szerkesztőségünket helyi tudósítónk.

A baleset egy útfelbontás előtt történt. A rendőrség érdeklődésünkre azt közölte, hogy a sűrű ködben az úton haladó egyik jármű nem észlelte idejében, hogy az előtte haladó autó sofőrje lassít, így hátulról nekiütközött. A balesetben ketten sérültek meg könnyebben.

Fotó: Tóth Imre Hajdúszoboszló, 2015. november 1. | Fotó: Tóth Imre ©

Szintén a köd játszhatott szerepet abban a balesetben, ami Hajdúnánás és Hajdúdorog között, a 3502-es úton történt 9 óra előtt. A 15-ös kilométerszelvényben egy jármű állt az út szélén, amit érzékelt az érkező autó sofőrje. Ő lassított, ám a mögötte érkező gépkocsi sofőrje már nem tudott idejében lefékezni, és hátulról belerohant az előtte haladó autóba.

Fotó: Tóth Imre Hajdúszoboszló, 2015.november 1. | Fotó: Tóth Imre ©

A baleset helyszínéről egy személyt szállítottak súlyos sérülésekkel kórházba. A sűrű ködre való tekintettel teljes útzár mellett helyszíneltek, ezt azonban már feloldották – mondta el érdeklődésünkre Suba István főhadnagy. A rendőrség azt kéri a járművezetőktől, hogy az út- és látási viszonyoknak megfelelően vezessenek.

HBN
hirdetés