"A stílus is széppé tehet"

"A stílus is széppé tehet"
Szentpéterszeg – A szépségről, a nőiességről, a belső kisugárzásról és a stílus fontosságáról vall Magony Szilvia, aki turisztikai plakátokról, valamint a tévé reggeli turisztikai műsorvezetőjeként lehet ismerős.

Szép minden, ami érdek nélkül tetszik. Ugyanakkor a szépség megítélése szubjektív dolog – vallja a szépségről Magony Szilvia, aki a “királyi” televízió reggeli turisztikai ajánló műsorának vezetőjeként (is) tett szert országos ismertségre. Szombaton Szentpéterszegen tartózkodott, ahová a Tavaszköszöntő napra érkezett a rendezők meghívására.

Nőies testalkat

Szilvia hiszi, hogy egy-egy jó tulajdonság is széppé teheti az embert. Ő személy szerint szeret a “dolgok mögé” nézni. Fontos számára az egyén kisugárzása. “Nem véletlenül mondják, hogy a szem a lélek tükre! Ha rendben a lélek, akkor egészséges a test és ez a szemen keresztül látható” – mondja. Ugyanakkor fontos a test ápoltsága, amihez hozzátartozik a fitség. Persze csak mindenkinek olyan szinten, ahogyan azt az egyén igényli.
A nőiességről, a nők szépségéről is faggattuk Szilviát. “A nőknél különösen látszik, hogy rendben van-e az élete” – magyarázza. “A nem modell alkatú nő is lehet gyönyörű. A nőt kifejezetten széppé varázsolhatja az, ha van stílusa, barátságos és kedves.” Szilvia egyébként a nőies testalkatú nőket tartja igazán szépnek. Mint mondja, régen is ez volt szépségideál. Emellett nem tartja egészségesnek a kóros soványság felé hajló manöken testalkat kialakítását. “A nő tartsa meg nőiességét az alakjában is” – szögezi le Magony Szilvia

Magony Szilvia

– Tizenkét éve manöken
– Miss Balaton 2000-ben
– Füredi Annabál szépe 2000-ben
– Miss Turizmus 2006-ban