A stadionavató után Debrecenben a bajnok

A stadionavató után Debrecenben a bajnok
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – Nehéz megmérettetés előtt áll a DVSC labdarúgócsapata! November 25-én, vasárnap délután öt órától a bajnoki címvédő Videoton érkezik a Nagyerdei Stadionba.

A székesfehérvári együttes az előző szezonban a Ferencváros előtt nyerte meg az OTP Bank Ligát, ennek köszönhetően indulhatott a Bajnok Ligája-selejtezőben. Ott már négy mérkőzést lejátszottak: a BATE Boriszovtól és a Chelsea-től kikaptak, ugyanakkor a Szalonikit oda-vissza legyőzték.

A nemzetközi részvétel kissé rányomta bélyegét a Vidi bajnoki szereplésére, amelynek eddigi mérlege: 13 győzelem, négy döntetlen, három vereség – negyedik hely. Juhászék legutóbb Mezőkövesden szenvedtek 1-0-s vereséget, ugyanilyen különbséggel a Loki is kikapott a DVTK otthonában.

Szerdán a MOL Vidi–Újpest elmaradt bajnoki találkozóval avatják fel az új stadiont, melyet követően a Vidi vasárnap Debrecenbe látogat.

A két csapat egyszer már találkozott az idei bajnokságban, Felcsúton, ahol 1-1-es döntetlen született úgy, hogy a Fehérvár csak a hosszabbításban tudott egyenlíteni.

Herczeg András ezúttal nem számíthat Kinyik Ákosra, ötödik sárga lapja miatt.

A meccsjegyeket érdemes elővételben megvenni a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon, a Loki Shopban, valamint még ma, szerdán a Debrecen Plázában este nyolcig.

Vasárnap a stadion 16 órakor nyit, a pénztárak 10 órakor kezdenek, így a szurkolóknak érdemes időben megvenni belépőiket, hogy elkerüljék a sorban állással járó kellemetlenségeket.


Haris Tabakovic
Debrecen - Az előző szezon házi gólkirálya, Haris Tabakovic idén júliusban, a Balmazújváros elleni felkészülési mérkőzésen szenvedett elülső keresztszalag-szakadást – számolt be róla a piros-fehérek hivatalos honlapja. A svájci-bosnyák kettős állampolgárságú labdarúgó az elmúlt időszakot Szerbiáb...