A Sopront is búcsúztatnák

Akt.:
A Sopront is búcsúztatnák
Balmazújváros – A Balmazújváros fordulatos meccsen verte aktuális ellenfelét a bajnokságban a múlt hónapban.

A Magyar Kupa 3. fordulójában immáron a legjobb 16 közé jutás a tét. A nyolcaddöntőre reális eséllyel pályázik a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő, amely a Soproni VSE gárdáját látja vendégül kedden 14 órától, a találkozót ingyen tekinthetik meg az érdeklődők.

Sikeres menetelés

Eddig mindkét együttes magabiztosan vette az akadályokat a sorozatban. A Balmaz a Bölcskét 4–2–re, majd a Mátészalkát 5–0–ra verte, míg a soproniak a Tatabányát és a BKV Előrét ejtették ki. A nyugat–magyarországi együttes kapuja még érintetlen, ellenben Supka Attila alakulata öt gólt szerzett a két meccsen, ebből Zamostny Balázs négyet jegyzett, rá érdemes lesz figyelniük az újvárosi védőknek. A hajdúságiaknál Viscsák György a házi gólkirály két találattal, rajta kívül további hét játékos volt eredményes a kupában.

A Sopron szeptember közepén már pályára lépett Balmazújvárosban. Ez a másodosztályú bajnoki rendkívül izgalmasan alakult, ugyanis Feczkó Tamás tanítványai Szalai Vilmos öngóljával szerezte meg a vezetést a 91. minutumban. Ezt követően a vendégek egy büntetőt végezhettek el, ám Szécsi Gergő hárította Szabó László próbálkozását, így az Újváros 2–1 arányban diadalmaskodott.

Az újvárosiak nem számíthatnak Varga Kevin játékára, a fiatal tehetség a Csákvár elleni összecsapáson sérült meg súlyosan. Kiss Lászlóék ebben az idényben még veretlenek hazai pályán, a szurkolók bíznak benne, hogy ez a jó széria az MK–ban sem szakad meg.

HBN