A sikersorozat folytatódik

A Filharmónia Kht. és a Miskolci Szimfonikus Zenekar bérletes előadásai mind zajos sikerrel zárultak.

Félidejéhez érkezett a zenei évad, az igényes muzsikát kedvelő közönség világhírű szólisták játékában gyönyörködhetett az elmúlt négy hónapban. A közönség tapsolhatott Jandó Jenő, Ránki Dezső, Krausz Adrienne, Kincses Margit és Bogányi Gergely  zongoraművészeknek, Perényi Miklós csellóművésznek, Lakatos György fagottművésznek, a Liszt Ferenc Kamarazenekarnak, de nagy sikert arattak a világhírnek örvendő vendégkarnagyok is, mint például: Selmeczi György, Hans Richter, Mika Eichenholz és természetes a miskolci szimfonikusok karnagya, Kovács László is.  

Folytatódik 

A koncerttermeket 2006-ban is érdemes lesz látogatni: a miskolci közönségnek játszik majd többek között Horváth Bence trombitaművész, Kelemen Barnabás, Baráth Kristóf és Kokas Katalin hegedűművészek, Seres Dóra fuvolaművész, Csáki András gitárművész, Jozef Podhoransky, Jelizaveta Szuscsenko és Rohmann Ditta  csellóművészek. A szimfonikusokat olyan világhírességek vezénylik majd mint Kocsis Zoltán, Izaki Masahiro, Jesús Amigo, Philippe de Chalendar és Lukács Ervin.

A Miskolci Szimfonikus Zenekar újévi koncertjét január 7-én este fél 8-kor hallhatja a közönség a Miskolci Nemzeti Színházban.

KHE