A sikeres főpróba reményében

A sikeres főpróba reményében
Labdarúgás – A magyar válogatott Izrael legjobbjait fogadja szerdán este Budapesten.

Az őszi vb-selejtezők előtti utolsó felkészülési találkozójára készül a magyar labdarúgó-válogatott, Egervári Sándor szövetségi kapitány gárdája szerdán 20.30-tól Izrael legjobbjait fogadja a Puskás Ferenc Stadionban. A keretben három debreceni futballista is található, Mészáros Norbert, Varga József és Szakály Péter képviseli a piros-fehér színeket. A telki edzőtáborban tartózkodó cívisvárosi csapatkapitány, Szakály nyilatkozott a Hajdú-bihari Naplónak.

Sűrű a program

– Természetesen ezúttal is hatalmas megtiszteltetésnek veszem, hogy itt lehetek a válogatottnál – kezdte mondandóját a középpályás. – Ez még akkor is így van, ha most nekünk, lokistáknak meglehetősen sűrű a programunk: a bajnoki meccsek mellett BL-selejtezőkön is jelenésünk volt, a következő hetekben pedig az Európa Ligában kellene jól teljesítenünk. Ennek ellenére szó sincs arról, hogy panaszkodnék, habár felkészülési meccs előtt állunk, nagyon szeretnénk jól szerepelni szerdán, hiszen egy Izrael elleni sikerrel megadhatjuk az alaphangot a közelgő világbajnoki selejtezőkre – fogalmazott Szakály, aki úgy véli, mindenkinek megvan az esélye a keretben, hogy játéklehetőséget kapjon a Puskás-stadionban.

A győzelem igényével

A DVSC-TEVA vezére azt is hozzátette, kiváló a hangulat a válogatottnál, remek közösség jött össze, bár nyilván különböző erőállapotban vannak a más-más bajnokságban szereplők. – Akad a csapatban olyan is, aki még csak a felkészülés végén jár és persze vannak, akik hozzánk hasonlóan már túl vannak több tétmeccsen is. Nincs is ezzel semmi baj, hiszen a válogatottnak majd a szeptember elején sorra kerülő éles mérkőzéseken kell topformában lennie, ennek ellenére egy sportember mindig a győzelem igényével lép pályára, mi is szeretnénk, ha jól sikerülne a vb-selejtezők előtti utolsó megmérettetés! – jelentette ki Szakály Péter.

HBN-TN