A sikereket ünnepelték az aerobikosok a Lovardában

A sikereket ünnepelték az aerobikosok a Lovardában
Debrecen – Idén nyolcadik alkalommal rendezték meg a Flex-HD Aerobik Bált, ahol a 2009-es év legeredményesebb sportegyesülete – immár ötödik alkalommal elérve ezt az elismerő címet – közel 500 résztvevőt köszönthetett a debreceni Lovarda Kulturális és Rendezvényközpontban.

Az esemény színvonalát emelte, hogy a vendégek soraiban ott volt Katus Tamás, többszörös Világ- és Európabajnok versenyző, a Magyar Torna Szövetség Aerobik Szakágának elnöke.

A bál nyitásaként Kovácsné Laurinyecz Júlia, a Flex-HD elnöke köszöntötte a 130 fellépőt és a vendégeket. A közönség számára közel másfél órás műsorral kedveskedtek a flexesek, óvodás csoporttól a felnőtt kategóriáig.

Ezt követően az országos és nemzetközi szinten eredményes fiatalok, köztük az Európa Bajnokságon és Világjátékokon kiemelkedően szereplő junior és felnőtt versenyzők díjat vehettek át az egyesület elnökétől, valamint Katus Tamástól. Hagyomány, hogy szavazás alapján minden évben jutalmazzák a Flex-HD SE legjobb versenyzőjét, melyet idén két kategóriában hirdettek: sportaerobikban Hegyi Dóra, basic aerobikban Páricsi Lili vehette át az elismerést. A vacsora és a hajnalig tartó mulatság megkezdése előtt a versenyzők és vendégek fotók és filmek segítségével együtt tekinthettek vissza az elmúlt év legszebb pillanataira.

Címkék: , ,