A sereghajtótól kapott ki a DEAC futsalcsapata

A sereghajtótól kapott ki a DEAC futsalcsapata
© Fotó: Derencsényi István, archív
Debrecen – Pont nélkül tértek haza a debreceniek Győrből.

A Bőny otthonában tett látogatást a DEAC a férfi futsal NB I. 14. fordulójában, múlt hétvégén. Az esélyek a vendégek mellett szóltak, meglepetésre mégis otthon tudták tartani a győzelmi pontokat a bőnyiek, 8–5 lett az összecsapás vége.

Az első félidőben csak Lódi Tamás együttese tudott gólt szerezni, kettőt is. Fordulás után Varga Dániel szépített, azonban a hazaiak sem tétlenkedtek. A 35. percben felcsillant a remény a debreceniek előtt, Varga újabb találata után 5–4-re módosult az állás. Ám a hazaiak megint belehúztak, így magabiztos, 8–5-ös sikert arattak.

A cívisvárosiak mestere, Elek Gergő a DEAC.hu-nak nyilatkozva elmondta, hogy a legújabb problémájuk az akarat hiánya. „Néhány pillanatban azt gondoltam a mérkőzésen, hogy egyes játékosoknak mindegy, hogy nyerünk-e, vagy veszítünk. Amikor visszajöttünk a meccsbe, 5–4-nél, akkor pedig a rutin hiányzott, ekkor már akartunk, talán túlzottan is. A Bőny ekkor ezt már olyan játékosokkal, mint Lódi, Harnisch, Matkovics lesimázta. Így belegondolva, hármójuknak több válogatott meccse van, mint nekünk a komplett keretnek NB I-es találkozója. Többek között ezért is fájó, hogy ha felszántjuk a pályát, akkor nem ez lett volna a vége.”

HBN


A tények

Bőny–DEAC 8–5 (2–1)

Győr, Magvassy Sportcsarnok, vezette: Tamási P.

Bőny: Matkovics G. – Rajzinger P., Zobák Cs., Harnisch Á., Peczár Cs. Csere: Pintár R., Szabó R., Nyíregyházky N., Lódi T., Mógor D., Pinczés B., Bogyó K., Bieder T. Vezetőedző: Lódi Tamás

DEAC: Faragó Á. – Kasuba M., Esztergomi Á., Buka B., Varga D. Csere: Dukát P., Bun R., Szentes Bíró T., Tóth A., Kántor T., Sándor B., Szabó P., Györfi Gy. Vezetőedző: Elek Gergő.

Gól: Bogyó K. (8., 25.), Peczár Cs. (19., 37.), Rajzinger P. (24.), Harnisch Á. (26.), Lódi T. (37., 37.), illetve Varga D. (22., 35.), Szentes Bíró T. (34., 40.)További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek