A sereghajtó ellen száll harcba az Újváros

A sereghajtó ellen száll harcba az Újváros
© Fotó: Matey István
Balmazújváros – A hétközi pontszerzés után a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttese ismét pályára lép a labdarúgó NB II-ben, a hajdú-bihari alakulat idegenben, a Monor vendégeként száll harcba a bajnoki pontokért.

Mint ismert, az újvárosiak szerdán este a feljutásért küzdő Zalaegerszeggel vívtak csatát hazai környezetben, és értek el gól nélküli döntetlent. A balmazújvárosiak pontszerzésének értékét növeli, hogy a 81. perctől kezdve Domokos Bálint kiállítása után tíz emberrel játszottak. Az Egerszeg elleni döntetlen tehát mindenképpen pozitív eredmény.

Ami a monoriak elleni, vasárnap 14.30-tól kezdődő összecsapást illeti, a házigazdák pont nélkül maradtak a szerdai fordulóban, a Duna Aszfalt verte meg őket 1–0-ra.

A Balmaztól egyébként elvárható lenne, hogy három bajnoki ponttal gazdagodjon a hétvégi találkozón, hiszen a Monor jelenleg sereghajtó az NB II-ben, 15 megszerzett ponttal, gyakorlatilag szinte biztos kiesőként.

A Toni Golem-gárdának sokkal inkább szüksége van a sikerre, mert a tizenhatodik helyen áll, és igyekszik megmenekülni a kieséstől.

HBN